Konuk Horlak Ortaokulu
Konuk Horlak Mah. Okul Cad. Dış Kapı No 246 Reyhanlı/HATAY

VİZYON

Türk milli eğitiminin amaçları doğrultusunda vatanına, milletine, bayrağına, milli ve manevi değerlerine bağlı, ailesine ve Türk milletine yararlı nesiller, çağdaş bilim ve teknolojinin farkında olan, yeniliklere açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, toplumsal sorumluluk bilinci olan, milletimize ait değerleri yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, olaylara geniş bir açıdan bakabilen, özgüveni gelişmiş, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımcı bireyleri yetiştirmektir.

MİSYON

Öğrencilerimizi Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini vatanını milletini seven ve daima insan haklarına saygılı, devletine ve milletine karşı görev ve sorumluluklarını bilen, bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar olarak yetiştirmektir.

BAŞARILAR

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılında 6 öğrencimiz İsmet Ayşe Behzatoğlu Anadolu Lisesine yerleşme başarısı göstermiştir.

İl´e: 26 km. İlçeye: 16 km.

Konuk Mah. Okul Cad. No:246 Reyhanlı/HATAY